BMW R 1200 GS RALLY 2017

Kontakt oss for pris
R 1200 GS RALLY NYHET 2017

Rallye er kompromissløst tilpasset terrengkjøring og har iøynefallende detaljer. Den passer perfekt til ambisiøse førere som kjører GS i alle typer terreng. 
Dette er synlig fra første øyekast siden standardutstyret med mange gjennomtenkte og praktiske detaljer også er preget av denne stilen. Kombinerer du pakken med det store og allsidige utvalget av terrengtilbehør, blir GS en terrengmotorsykkel som ikke lar seg stanse.

Rallye Style er enestående i alle typer terreng, både utseendemessig og med praktiske funksjoner. Sportsvindskjermen gir uhindret sikt og bevegelsesfrihet, og Adventure-fothvilerne gir bedre fotfeste ute i terrenget. Rallye-setet gir perfekt kjøreergonomi. 
De fremre sideplatene og tankdekslet i Lupin blue metallic preger motorsykkelens utseende. Tanken fremhever GS-signaturen i Rallye-stil. Radiatordekslet i rustfritt stål har et robust gitter som beskytter ved terrengkjøring. Hovedrammen er lakkert i Cordoba blue og drivlinjen i sort. De gylne bremsekaliperne skaper en harmonisk kontrast. Sorte kryssekefelger gjør Rallye Style komplett

BMW