←Informasjon om Ride Bergen Publisert 02.02.15

Hvem er vi?

Ride Bergen = Motorsyklister for motorsyklister

Ride Bergen åpnet dørene i Dreggsalmenningen 3 mars 2001. Etter nesten 9 år i sentrum satte vi turen nordover til Åsane og Litleåsveien. Her åpnet vi et av norges største og mest komplette mc senter 27 oktober 2009. Vi er forhandlere av det beste motorverden kan by på. BMW, Kawasaki og KTM

Hvem er vi ?

Ride Bergen AS har siden starten i 2000 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, Kawasaki, Keeway, KTM, SMC og TGB.

Vi er seks fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen. Her har vi 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, ATV og moped/scooter. Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel.

Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, ATV, moped og scooter, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert ! Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet.

Velkommen til Ride Bergen !