←Nyheter ←Hva Skjer ←Medarbeidere ←Torget ←Utstyr ←Informasjon om Ride Bergen Publisert 24.08.17

SYKKEL VM 2017

Ride Bergen og Bergen 2017 har inngått en leverandøravtale som innebærer at Ride Bergen leverer 10 motorsykler til Sykkel-VM.

Ride Bergen og Bergen 2017 har inngått en leverandøravtale som innebærer at Ride Bergen leverer 10 motorsykler til Sykkel-VM. Motorsyklene svært er viktige under sykkelritt da de ligger tett inntil feltet.

De utfører også utfører forskjellige støttefunksjoner.
I Bergen vil motorsyklene under mennenes temporitt, som har avslutning på Fløyen, spille en helt sentral rolle. Her kan man ikke kjøre bil fordi trassen er smal. Dette innebærer at fører, servicemann og reservesykkel skal plasseres på motorsykkelen. 

- KTM-syklene som Bergen 2017 disponerer har god kjørestyrke. De er robuste, kraftfulle og driftssikre. Vi er veldig fornøyd med å få motorsykkelforhandleren, Ride, med på laget, sier arrangementssjef Helge Stormoen.

- Det vil for oss være en ære å få ha et utvalg av våre produkter rullende i de fantastiske VM løypene i og rundt Bergen. De 10 syklene vi stiller til disposisjon for sykkel VM, Bergen 2017, er selvfølgelig utstyrt med det aller siste innen teknologi. Noe som bidrar til å gjøre syklene ekstra trygge for både fører og passasjer. Noe vi anser som svært viktig, både i daglig trafikk og ikke minst under den krevende kjøringen en som vil være under sykkel VM. Vi Ride Bergen og KTM gleder oss virkelig til fantastiske dager i september, sier salgssjef i Ride Bergen, Terje Bøe.

LINK TIL BERGEN NORWAY

 OM SYKKEL-VM